Winkel door Categorieën

Moederbord VOOR Acer V3-372 P238 N15W8 USB AUDIO KAART

Nieuw

€23.98

Retourneren En Terugbetaling&Change Dtails:

1. Uitstekend getest met een garantie van 90 dagen. 2. Koper en Verkoper staan iedere kant verzendkosten voor het uitwisselen als moederbord problemen bij de verkoper.De koper betaalt voor de extra verzendkosten als de ander model.

3. Accepteren terugbetaling als het moederbord problemen van de verkoper,maar de koper staan de verzendkosten.

4. Onredelijke eis voor de vergoeding & koper de verkeerde gekocht model.Alleen terugbetaling van 80% van de inkooporder.Als het moederbord is beschadigd .Weigeren wij de terugbetaling en ook wij zijn neem om te communiceren met de koper voor de oplossingen.

5. Retourneren item moet worden voorzien van tracking nummer en beter te worden ontvangen binnen de Garantie.Let op: ga niet akkoord met de zaak zonder enige communicatie.feedback: 1.Of de pre-sales en pre-na, als u nog vragen heeft,kunt u per E-mail, MSN of chat online contact met ons op,

We zullen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden . 2:We zijn afhankelijk van onze klanttevredenheid te successed , Daarom is uw feedback is zeer belangrijk voor ons ! 3:Als u tevreden bent met onze producten en service ,laat het ons goede feedback ,dank u bij voorbaat !

Tags: mijn rig, mijnwerker rig, acer aspire nitro, vpn, audio plug, rtx 2080, acer laptop, usb-stick, msata-usb, rj45 usb.

Merknaam Yealanno
Oorsprong CN(Oorsprong)
Type Aansluitingen

Schrijf uw recensie

Moederbord VOOR Acer V3-372 P238 N15W8 USB AUDIO KAART

Moederbord VOOR Acer V3-372 P238 N15W8 USB AUDIO KAART

Gerelateerde producten
Het product is toegevoegd aan de lijst vergelijken