Winkel door Categorieën

Nieuwe 7"inch LCD Scherm Touch Screen TFT Monitor AT070TN90 met HDMI-VGA-Ingang Driver Board Controller voor de Raspberry Pi (geen Touch

Nieuw

€39.60

Verzending:

Wanneer u een bestelling plaatst, kiest u alstublieft een verzendmethode en betaling van de bestelling inclusief de verzendkosten.Verzenden wij de bestelde artikelen binnen 3 werkdagen nadat uw betaling is voltooid.

Wij doen niet uarantee levertijd op alle internationale zendingen als gevolg van de verschillen in douane clearing keer in de afzonderlijke landen, die mogelijk invloed hebben op hoe snel uw product wordt geïnspecteerd.

Geeft als resultaat:

We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.

Wij betalen u als u retourneren binnen 15 dagen na ontvangst van de artikelen om welke reden dan ook.Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de items teruggestuurd worden in hun oorspronkelijke voorwaarden.Indien de zaken zijn beschadigd of kunnen verloren gaan wanneer zij worden teruggezonden, zal de koper aansprakelijk zijn voor dergelijke schade of het verlies, en wij geven de koper een volledige terugbetaling.De koper moet proberen om een schadeclaim in bij het logistieke bedrijf om te herstellen van de kosten van de schade of het verlies.

Garantie & Onderhoud:

Wij bieden de 1 maand gratis vervanging.Kopers kunnen de aanvraag voor een vervanging binnen de 15 dagen na uw ontvangst van het product.De koper dient het product te retourneren in de originele voorwaarden van ons en dient zelf de verzendkosten voor het retourneren.

Ook bieden wij 12 maanden gratis onderhoud.De koper dient het product te retourneren in de originele voorwaarden van ons en dient zelf de verzendkosten voor het retourneren.

Indien van een onderdeel moet worden vervangen, dient de koper ook betalen voor de kosten van de onderdelen die moeten worden vervangen.

Voor het retourneren van de items, gelieve te bevestigen het adres van de afzender en de logistieke methode met ons op.Nadat u geeft de items van de logistieke bedrijf, stuur ons dan de tracking-nummer.Zodra we de punten ontvangen, zullen wij de reparatie of vervanging laat ze zo snel mogelijk.

Feedback:

Uw tevredenheid en positieve feedback is voor ons zeer belangrijk.Laat positieve feedback en 5 sterren als je tevreden zijn met onze producten en diensten.

Als u problemen heeft met onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback.We zullen ons best doen om problemen op te lossen en u voorzien van de beste klantenservice.

Tags: tablet met hdmi-ingang, 9 inch raspberry pi scherm, hdmi lcd-display voor de raspberry pi, 7 hdmi-scherm, 7 inch monitor met vga, raspberry pi w 7 inch touch scherm, at070tn90 touch, raspberry pi 7 inch touch screen cover, 7 inch lcd monitor met hdmi-ingang, 5 inch hdmi-scherm.

(De Drive-scherm spanning) 3.3/10.4/16.0/-7.0 V (DVDD/AVDD/AVDD/VGL)
Beeldscherm Grootte
Merknaam skylarpu
Grootte
Compatibel Merk Universeel
(Vergroting) 16
Product Type Tablet LCD
PIN-code
Uiterlijk grootte
Factory prijs Neem Contact met Ons Voor de Prijs van de Fabriek(Min Bestellen Is 10 stuks)
Resolutie
Scherm Type Weerstand Scherm
(Ingangsstroom) 4/2/0.2/0.2 mA (DIDD/AIDD/IGH/IGL)
(Interface) parallel
Model Aantal at070tn90
QC Een Voor Een Te Testen Alvorens Te Verschepen
(Toonhoogte van Singnal Interface) 0,5 mm

Schrijf uw recensie

Nieuwe 7

Nieuwe 7"inch LCD Scherm Touch Screen TFT Monitor AT070TN90 met HDMI-VGA-Ingang Driver Board Controller voor de Raspberry Pi (geen Touch

Gerelateerde producten
Het product is toegevoegd aan de lijst vergelijken