Winkel door Categorieën

Gratis verzending AIMB-552 REV.A1 AIMB-552G2

Nieuw

€269.35

Let op : 1 Als een probleem hebt wanneer u hebt ontvangen , neem dan onmiddellijk contact met ons op , retourneren voor restitutie of wijziging binnen 7 dagen .Na 7 dagen , wij accepteren alleen terug voor wijzigen of herstellen , accepteren geen teruggave binnen de garantie . 2, We schrijven 23 USD of lagere 100 USD voor downing de belasting voor u , Als u de volledige waarde voor de Douane , neem dan contact met ons op voor de scheepvaart .Ander land heeft andere Gewoonten beleid , zodat alle fiscale vergoeding zal worden betaald door de kopers . 3, Voor commerciële waarde , in totaal niet meer dan 700 USD , indien meer dan de USD 700 , rekenen wij 150 euro voor een aparte douane kosten .China ' s aan de Douane vragen om een aparte Douane-inklaring , deze vergoeding zal worden betaald aan de Douane bedrijf . 4 Indien de producten te retourneren , wij betalen de verzendkosten voor u , en u betaalt voor de verzendkosten voor ons .Alle producten die wij testen voor verzending en verpakking het goed , maar we kunnen niet 100% beloven werkdagen na het vervoer over lange afstand en extrusie met veel van de andere percelen .

5, Nu voor de internationale scheepvaart , veel scheepvaart koeriers kunnen niet geleverd met batterij voor sommige landen, misschien krijgen de kopers van het moederbord zonder GMO ' s accu aan boord , vergeef me , je neemt gewoon je oude raad van bestuur van de batterij vervolgens op installeren om de nieuwe raad van bestuur .

Tags: moederbord-server, zaak-server, ons server, 1366-server, p41 pro, 775 moederbord, G31, rack-server, pci-ram, 775 server.

Item Conditie gebruikt
Pakket Ja
Chipset Intel P41
Met CPU No
Poorten VGA
Toepassing Server/Werkstation
Model Aantal AIMB-552G2
Garantie 30 Dagen
Geheugen-Type DDR
voorwaarde gebruikt in goede staat
Type Aansluiting Socket 370
Merknaam ere

Schrijf uw recensie

Gratis verzending AIMB-552 REV.A1 AIMB-552G2

Gratis verzending AIMB-552 REV.A1 AIMB-552G2

Gerelateerde producten
Het product is toegevoegd aan de lijst vergelijken