Winkel door Categorieën

VOOR de Microsoft Surface Pro 4 1724 Interieur w/Toegepast Wifi-Antennes X939879

Nieuw

€16.88

VOOR de Microsoft Surface Pro 4 1724 Interieur w/Toegepast Wifi-Antennes X939879

Compatibel Model: VOOR de Microsoft Surface Pro 4 1724 X939879

Pakket Inbegrepen: 1 pcsInterior Trim w/Toegepast Wifi-Antennes

Verzending:

Wanneer u een bestelling plaatst, kiest u alstublieft een verzendmethode en betaling van de bestelling inclusief de verzendkosten.Verzenden wij de bestelde artikelen binnen 3 werkdagen nadat uw betaling is voltooid.

We levertijd niet garanderen op alle internationale zendingen als gevolg van de verschillen in douane clearing keer in de afzonderlijke landen, die mogelijk invloed hebben op hoe snel uw product wordt geïnspecteerd.Houd er rekening mee dat de kopers zijn verantwoordelijk voor alle extra douane kosten, makelaarslonen, rechten en belastingen bij invoer in uw land.Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering.Wij vergoeden niet de verzendkosten voor zendingen geweigerd.

De verzendkosten zijn niet inbegrepen belastingen bij invoer, en de kopers zijn verantwoordelijk voor de douane.

Geeft als resultaat :

We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.

Wij betalen u als u de artikelen terug in de within30days van uw ontvangst van de artikelen om welke reden dan ook.Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de items teruggestuurd worden in hun oorspronkelijke voorwaarden.Indien de zaken zijn beschadigd of kunnen verloren gaan wanneer zij worden teruggezonden, zal de koper aansprakelijk zijn voor dergelijke schade of het verlies, en wij geven de koper een volledige terugbetaling.De koper moet proberen om een schadeclaim in bij het logistieke bedrijf om te herstellen van de kosten van de schade of het verlies.

De koper verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van de items.

Garantie & Onderhoud:

Wij bieden de 1 maand gratis vervanging.Kopers kunnen de aanvraag voor een vervanging binnen de 15 dagen fromyour ontvangst van theproduct.De koper dient het product te retourneren in de originele voorwaarden van ons en dient zelf de verzendkosten voor het retourneren.

Ook bieden wij 12 maanden gratis onderhoud.De koper dient het product te retourneren in de originele voorwaarden van ons en dient zelf de verzendkosten voor het retourneren.

Indien van een onderdeel moet worden vervangen, dient de koper ook betalen voor de kosten van de onderdelen die moeten worden vervangen.

Voor het retourneren van de items, gelieve te bevestigen het adres van de afzender en de logistieke methode met ons op.Nadat u geeft de items van de logistieke bedrijf, stuur ons dan de tracking-nummer.Zodra we de punten ontvangen, zullen wij de reparatie of vervanging laat ze zo snel mogelijk.

Feedback:

Uw tevredenheid en positieve feedback is voor ons zeer belangrijk.Laat positieve feedback en 5 sterren als je tevreden zijn met onze producten en diensten.

Als u problemen heeft met onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback.We zullen ons best doen om problemen op te lossen en u voorzien van de beste klantenservice.

Tags: riem ferragamo, acrobat pro, dell hdmi, microsoft toren, 868MHz antenne, 4 oppervlakte, print server wifi, zak haspel, egpu thunderbolt-3, rs485.

Pakket Doos
Oorsprong CN(Oorsprong)
Model Aantal X939879
Certificering GEEN
Compatibel Model Voor De Microsoft Surface Pro 4 1724
Type Interieur w/Toegepast Wifi-Antennes
Producten Status Voorraad
Merknaam Jintai

Schrijf uw recensie

VOOR de Microsoft Surface Pro 4 1724 Interieur w/Toegepast Wifi-Antennes X939879

VOOR de Microsoft Surface Pro 4 1724 Interieur w/Toegepast Wifi-Antennes X939879

Gerelateerde producten
Het product is toegevoegd aan de lijst vergelijken