Winkel door Categorieën

RMF-DU40P FT81BC

Nieuw

€40.11

Kwaliteitsborging:

1, het project zal worden getest voordat het schip, zal het in goede conditie, als u vragen hebt, voel je vrij om contact met ons op.

2, garanderen de 30 dag, 7 dagen retourneren van de niet-werkende items, in aanvulling op de gebroken, de goederen crashte.Cargo is een verkeerde versie koper betaalt de terugkeer verschepende lasten.

3 controleer voordat u bestelt de post is compatibel met het model.Geen ruil voor onverenigbare probleem.

4, goederen geen kopers betalen voor de terugkeer verschepende lasten.Voor het kopen neem dan professionele consulting, we zouden de grootste oprechtheid aan service.

5 als getekend, of verwijderen, geen garantie.

Feedback:

1, zodra u uw project graag feedback om ons, het zal ons vertellen dat u hebt ontvangen van uw goederen.

2, geef ons een positieve feedback na het ontvangen van uw bestelling, zullen wij binnenkort geef je een positieve feedback.

3, uw tevredenheid is het belangrijkste ding voor ons.Als u vragen of problemen over uw transactie, neem dan contact met ons op voor het verlaten van elk type feedback.Redelijk, geef ons een kans om te corrigeren binnen een redelijke termijn van

tijd, onafhankelijk van uw zorg.Negatieve feedback kan niets oplost.

4, we zijn vastbesloten om onze klanten te voorzien van de beste klantenservice, het opbouwen van sterke relaties met onze klanten, dus dan koopt u vertrouwen.

Hartelijk dank!

Tags: box 4 afstandsbediening, vak 4g, huawei router, vak 50w bluetooth 3d, adempauze slang verwijderen, adempauze montage b18, adempauze pijp tu5jp4, hermes armband clic, box 38 metalen borstels, brecelet hippie chic.

Het Switch-Type Naderingsschakelaar
Certificering CCC
Garantie 2 Jaar
Materiaal LEGERING
Kenmerken internationale standaard
Huidige internationale standaard
Model Aantal RMF-DU40P

Schrijf uw recensie

RMF-DU40P FT81BC

RMF-DU40P FT81BC

Gerelateerde producten
Het product is toegevoegd aan de lijst vergelijken