Winkel door Categorieën

6V 12V 24V GELIJKSTROOM Elektrische Worm Gericht Motor Met Encoder Hoge Koppel In de DC-Motor 6-150RPM zelfborgende Stofdichte Met achterplaat

Nieuw

€7.87

Introductie van de motor 1. Naam van de motor: JGY-370B 6V 12V 24V Mini Worm Gear Motor-Encoder In de DC-Motor 2. Nominale spanning DC 6V DC 12V DC 24V 3. DC 6V ; U kunt kiezen voor de no-load snelheid : 6rpm/10rpm/18rpm/23rpm/30rpm/40rpm/66rpm/90rpm/150rpm Nominaal koppel van 0,2 Tot 26.5 KG.CM; stall torque: tussen 0,9-45KG, het is aanbevolen dat uw project de belasting niet hoger zijn dan het nominale koppel; Selecteer een onbelast toerental in DC 6V, zal er een bijbehorende nominale koppel en stall torque, raadpleeg dan de parameter tabel hieronder. 4. DC 12V ; U kunt kiezen voor de no-load snelheid : 6rpm/10rpm/18rpm/23rpm/30rpm/40rpm/66rpm/90rpm/150rpm Nominaal koppel van 0,2 Tot 26.5 KG.CM; stall torque: tussen 0,9-45KG, het is aanbevolen dat uw project de belasting niet hoger zijn dan het nominale koppel; Selecteer een onbelast toerental in DC 12V, zal er een bijbehorende nominale koppel en stall torque, raadpleeg dan de parameter tabel hieronder. 5. DC 24V ; U kunt kiezen voor de no-load snelheid :6rpm/10rpm/18rpm/23rpm/30rpm/40rpm/66rpm/90rpm/150rpm Nominaal koppel van 0,2 Tot 26.5 KG.CM; stall torque: tussen 0,9-45KG, het is aanbevolen dat uw project de belasting niet hoger zijn dan het nominale koppel; Selecteer een onbelast toerental in DC 24V, zal er een bijbehorende nominale koppel en stall torque, raadpleeg dan de parameter tabel hieronder. 6. Draairichting van de motor: CW Of CCW, Ondersteuning Omgekeerd; De controle van de klok mee of tegen de klok in draaien van de motor door het veranderen van de manier waarop de positieve en negatieve elektroden zijn verbonden 7. De motor heeft een zelfsluitende functie ; Na het loskoppelen van de voeding, de as goed vergrendeld kan worden, kan niet eenvoudig te verplaatsen door andere kracht.Micro-GELIJKSTROOM Worm Gear Motor Hall Encoder 6V 12V 24V Hoge Koppel en Laag TOERENTAL 6 Tot 150RPM Elektrische Mini Motoren Met zelfborgende Regelbare Snelheid En Omgekeerd Voor Robot Smart-Apparaat etc.

Als uw project niet is aangesloten op de voeding, kunt u uw project veilig verblijf ergens.Het kan gebruikt worden voor speciale doeleinden.Zoals Anti-diefstal schuifdeuren. 8. De as vorm van de motor : D type, raadpleeg de onderstaande maattabel voor alle afmetingen van de motor. 9. Tandwiel materiaal: Metalen tandwielen maken de motor langer meegaan 10. De snelheid van de motor kan worden aangepast met behulp van de speed controller. 11. De motor heeft standaard geluid wanneer het werken.Als uw project eisen voor de werken lawaai van de motor, gelieve ons te raadplegen alvorens te kopen.Wij geven u een aantal suggesties.Dank u.

Wanneer de motor wordt omgedraaid, de werken geluid van de motor groter zal zijn dan de voorwaartse rotatie, wat normaal is. 12. Motor DC-power aansluiting is veilig; het experiment blijkt dat de motorspanning lager is dan 36V zonder gevaar. 13. Deze motor is geschikt voor een verscheidenheid van micro-automatisering apparatuur.Zolang u bevestigen dat het de spanning van de motor en het koppel van uw keuze geschikt zijn voor de spanning en de belasting van uw project voor de aankoop, er is geen limiet aan de omvang van het gebruik van deze motor.Bijvoorbeeld, Elektrische gordijnen ; Billboard motoren ; Huishoudelijke apparaten enz.

Lijn Bedrading Methode

1. Rode lijn: de positieve pool van de motor is aangesloten op de positieve pool van de voeding + 2. Zwarte draad: de negatieve pool van de motor is aangesloten op de negatieve pool van de voeding - 3. Groene lijn: Sluit de sensor massa - (5-12V) 4. Blauwe lijn: sluit de sensor van stroom + (5-12V) 5. Gele lijn: signaal uitgang, punt 11, peulvruchten) 5. Witte lijn: signaal uitgang B, punt 11, peulvruchten)

Oprechte herinnering

Uw project-belasting mag niet hoger zijn dan de nominale koppel van de motor, anders wordt de levensduur van de motor wordt verminderd worden De parameters in de volgende tabel zijn de parameters voor de motor aansluiting nominale spanning van 6v / 12v / 24v Als de motor is verbonden met een niet-nominaal voltage van de input parameters van de motor verandert.

Het volgende is een beschrijving van de kwaliteit materialen en structuren van deze motor.

1. De worm gear is gemaakt van koper 2. Geïmporteerd smeermiddelen gebruikt 3. Gebruik alle tandwielen van metaal 4. De versnellingsbak is gemaakt van aluminium legering 5. De encoder heeft twee Hall-elementen bi-fase AB-uitgang, de fundamentele signaal 11PPR 6. Puur koperen spoel, weerstand tegen hoge temperaturen, super geleidend, het leven is 10 keer die van een lagere motor 7. Hoge kwaliteit carbon borstel, slijtvast, verlengt de levensduur van de motor 8. hoge kwaliteit magneet, voltooien en niet wijzigen van het magnetisch veld, zodat de prestaties van de motor wordt beter, en de rotor niet vastzit 9. D-as 10. De encoder heeft een beschermende hoes om te voorkomen dat de encoder wordt beschadigd en het voorkomen van water druppels van spatten op de encoder

De maat is slechts ter referentie,zal de meting worden, iets anders,kunt u aandacht besteden voor het kopen van

Hoe om producten te kopen die je nodig hebt

Tags: 12v power suppli, lange worm gear motor, makita gereedschap, li titan, 220 v motor, electr motor, encoder dc geared motor, 12v elektromotor, dc-motor met hoog koppel, motor elektrische lier 12v.

Alias 2 dc-motor met encoder
Protect Functie Volledig Gesloten
Startmotor 24 volt Werkbereik 12-30v
Koppel 0.2-26.5 KG ;volgens de snelheid
Model Aantal JGY-370B mini 12v 24v encoder met dc-worm gear motor in dc motor
Commutatie Borstel
Continu Stroom(A) 0.3-0.6 A; volgens de snelheid
Bouw Permanente Magneet
Functie 2 Regelbare snelheid
Nominale 6 volt Bereik 3-9v
Efficiëntie Dat wil zeggen 1
Gebruik Het Toestel Van Het Huis
Naam van het Product worm gear motor-encoder
Functie 1 Self-vergrendeling
Alias 1 dc-motor-encoder
Type Motor
functie 3 Met Motor-Encoder
Certificering ROHS
Draairichting CW Of CCW ; Ondersteuning Omgekeerd
Merknaam VER
Uitgangsvermogen 3W
Nominaal 12 volt Bereik 6-18v

Schrijf uw recensie

6V 12V 24V GELIJKSTROOM Elektrische Worm Gericht Motor Met Encoder Hoge Koppel In de DC-Motor 6-150RPM zelfborgende Stofdichte Met achterplaat

6V 12V 24V GELIJKSTROOM Elektrische Worm Gericht Motor Met Encoder Hoge Koppel In de DC-Motor 6-150RPM zelfborgende Stofdichte Met achterplaat

Gerelateerde producten
Het product is toegevoegd aan de lijst vergelijken