Winkel door Categorieën

Plastic parkeerterrein "de tram" licht/geluid, opening. de deur spelen smart b72541 9708a

Nieuw

€10.61

De trage tram is niet zomaar een speeltje.Het model is gekopieerd uit de Sovjet-transport in de stad, die werd geproduceerd in Polen en geleverd aan de SOVJET-unie.Het was op zulk een charmante tram die de Sovjet-burgers al rijdt sinds 1960. Moderne kinderen is er speelgoed met hun interactiviteit: de sound module met een vrolijke positieve stem klinkt thematische zinnen, de verlichting van de auto gaat branden, deuren kunnen worden geopend/gesloten door op de knop.Trek je de tram terug en dan laten gaan, hij zal gaan ten koste van een trage mechanisme en neem de passagiers naar huis of werk.

Klik op het dak en je zal horen, hoe de conducteur kondigt een stop of waarschuwt over de regels op voor de veiligheid in het openbaar vervoer: de klassieke zin "zorgvuldig, deuren dicht" en anderen.Tram gesprek ring of inschakelen van ondersteuning voor muziek wanneer deze wordt verzonden.Het is net als het leven.

Een serie van plastic modellen speel slim is vertegenwoordigd door de trams van verschillende kleuren.Het verzamelen van uw auto te parkeren op de tram, exact kopiëren van de Sovjet-apparatuur.

Zie Video

Tags: auto sleutel speelgoed, toets speelgoed, baby auto sleutel, at89s52, spelen horloge, zotac, Muziek speelgoed, milo, bcm, mpr121.

Merknaam GEEN

Schrijf uw recensie

Plastic parkeerterrein

Plastic parkeerterrein "de tram" licht/geluid, opening. de deur spelen smart b72541 9708a

Gerelateerde producten
Het product is toegevoegd aan de lijst vergelijken