Winkel door Categorieën

Ruitenwisser Blad Voor Chrysler Sebring 1995-2010 Auto-Accessoires, raam ruitenwisser

Nieuw

€11.47

Model: Voor Chrysler Sebring

Model Jaar: 1995-2010

Messen Type: Haak Type Wapens

Ruitenwisser Maten: 24" & 22 ' '

Product afbeeldingen:

Let op:

1,om Te voorkomen dat aankoop van verkeerd ruitenwissers, Kopers moeten aandacht besteden aan een auto, jaar en foto ' s in de beschrijving voor het plaatsen van de bestelling.Als de kopers hebben geen idee of de ruitenwissers passen bij uw auto ' s, neem dan contact met ons op en geef aan ons uw auto, model en bouwjaar van je wagen, zullen we antwoorden u binnen de 24 uur.

2, Gelieve ons dat uw auto met het stuur Rechts of Links Rijden, omdat ruitenwisser systeem is verschillend tussen de RHD en LHD.

3, Als kopers verkeerde volgorde voor onvoorzichtig handelen over de beschrijving, zullen we geen terugbetaling of opnieuw verzenden.

Aanbevelingen:

1, zorg ervoor dat het reinigen van de voorruit of het is vervuild met olie, was, vuil en viezigheid om ervoor te zorgen dat de levensduur van de ruitenwissers.

2, ruitenwisser bladen moeten worden vervangen wanneer ze niet presteren zoals verwacht of niet verstrekken van asufficient niveau van veiligheid.

3, Als de ruitenwisserbladen niet til de voorruit, de bediening van de ruitenwisser tot het bereiken van het midden van de voorruit, uitschakelen van de ontsteking, en het veranderen van de ruitenwisserbladen.

Verzending:

1, de Artikelen worden geleverd in 3 dagen na volledige betaling regelen behalve feestdag.

2, Koper, zorg ervoor om te vertrekken nauwkeurig Adres, postcode, Telefoonnummer (Volledige naam van de kopers uit Rusland)

3, Als de kopers niet kon krijgen op de items in de aangegeven levertijden of problemen hebben met de items, kunt u proberen om eerst contact met ons op, wij willen graag antwoorden u binnen de 24 uur op werkdagen uw bestelling volgen en problemen op te lossen voor je.

4, Als de kopers niet kunnen krijgen van de items na levering de tijd voorbij is, willen wij de terugbetaling of opnieuw verzenden.

Tags: reparatie ruitenwisser, chrysler radio, borstel de voorruit, chrysler schakelaar, chrysler 300c vensterbank led, 300c, ruitenwisser, chrysler town, chrysler sebring 2005, chrysler pt cruiser.

Materiaal Type Natuurlijke rubber
Jaar 2004
Item Gewicht 300g
Plaatsing Achterkant
Speciale Functies Schoon achterruit
Item Breedte 2cm
Item Hoogte 2cm
Grootte 24"+22"
Oorsprong CN(Oorsprong)

Schrijf uw recensie

Ruitenwisser Blad Voor Chrysler Sebring 1995-2010 Auto-Accessoires, raam ruitenwisser

Ruitenwisser Blad Voor Chrysler Sebring 1995-2010 Auto-Accessoires, raam ruitenwisser

Gerelateerde producten
Het product is toegevoegd aan de lijst vergelijken