Winkel door Categorieën

Nieuwe 100PC 3" 75 mm Massaal vel schuurpapier schuurpapier Schijven Vel Haak voor Sander

Nieuw

€13.50

Specificaties: Diameter: 75 mm,3" Grit : 40# 60# 80# 100# 120# 150# 180# 240# 320# 400# 600# 800# 1000# (u kunt vrij kiezen) Hoog rendement.Alle bladen zijn ontworpen om te worden gebruikt droog.Ze zijn ideaal voor gebruik op hout,metaal en leer.Schuren van de platen zijn vervaardigd uit korund schuurmiddel op een flexibele papieren achterkant.Ze hebben het gemak van een hook & loop-quick change-systeem en zijn geperforeerd voor gebruik in de hand gehouden sanders met geïntegreerde stofafzuiging systemen.Inhoud pakket: 100 x Massaal vel schuurpapier (240#) Als u geïnteresseerd bent,neem dan contact met ons op ,meer informatie zal naar u !

Betalingsvoorwaarden:

Wij accepteren alleen Escrow En PP .

Voor veiligheidsredenen, zullen wij alleen de bestelling naar het afleveradres dat u hebt bevestigd dat u met Escrow.

Het verschepen:

1.Voorwaarden van Verzending:

Voor het bestellen neem dan contact met ons op om te bevestigen uw gewenste verzendmethode.Artikelen worden pas verzonden nadat de betaling is bevestigd door Escrow.

2.Rederijen:

Als u hulp nodig hebt bij het selecteren van een snelle en betrouwbare verzending, neem dan direct contact met ons op en wij zullen ons best doen om te helpen.

Feedback:

Klant tevredenheid is voor ons erg belangrijk.Als u tevreden bent met de artikelen die u had besteld, gelieve feedback.

Als u niet tevreden bent met de artikelen die u had besteld, gelieve contact met ons op voor het verlaten van negatieve feedback.Kunnen We samen werken aan het oplossen van eventuele geschillen.

Tags: hdd media, katoenen pyjama, cn727, ps4-rom, home vrouwen, pj vrouwen, blote speelgoed, rijden voor de ps4 slim, blu-ray schijf ps4, blu-ray ps4.

Merknaam tsikan
Type Schuurpapier
plaats van oorsprong China (Vasteland)
Grootte 75MM
DIY Levert Metaalbewerking
Model Aantal P-75

Schrijf uw recensie

Nieuwe 100PC 3

Nieuwe 100PC 3" 75 mm Massaal vel schuurpapier schuurpapier Schijven Vel Haak voor Sander

Gerelateerde producten
Het product is toegevoegd aan de lijst vergelijken