Winkel door Categorieën

SI1145 UV-IR Zichtbaar Sensor I2C GY1145 Licht Breakout Board Module

Nieuw

€3.62

UV-IR Zichtbaar Sensor I2C Licht Breakout Board

Beschrijving:

De SI1145 is een nieuwe sensor van SiLabs met een gekalibreerd UV-detectie-element dat kan berekenen UV-Index.Het is een digitale sensor die werkt via I2C dus gewoon over een microcontroller kunt gebruiken.De sensor heeft ook zichtbaar en IR-gevoelige elementen, zodat u kunt meten zowat elke vorm van licht -, maar alleen de UV-sensor heeft een gekalibreerd uitgang dus als je behoefte aan precisie Lux meting check out de TSL2561. Als je het gevoel echt geavanceerd, kunt u sluit een IR-LED de LED-pin en het gebruik van de basic-proximity sensor mogelijkheid.

Pinout:

Vin - dit is de ingang van de spanningsregelaar.Macht met 3-5VDC.Heeft omgekeerde polariteit bescherming.

GND - dit is het signaal en voeding, massa-aansluiting, verbinding maken met uw microcontroller grond pin

3vo - dit is de uitgang van de ingebouwde regelaar.Als u behoefte aan een schoon 3.3 VDC, kunt u stellen aan 100mA van deze pin.

SCL - dit is de i2c-klok pin, verbinding te maken met uw microcontroller I2C clock master-pin-code.

SDA - dit is de i2c data pin, verbinding te maken met uw microcontroller I2C data master-pin-code.

Koop Opmerkingen

1. De twee logistiek van Yanwen Economische Air Mail en Post van China Gewone Kleine Pakket Plus niet tracking-informatie, dus er is geen tijdslimiet.Wij raden het gebruik van de China Post Registered Air Mail of www.boomkikkerfonds.nl een Standaard Verzending.

2. Wij accepteren geen vergoedingen voor kleine schade (pin buigen, lichte scherm slijtage,enz.)tijdens het transport van het materiaal, zonder dat normaal gebruik.Als u gedachten heeft,gelieve niet te kopen.

3. Sommige producten leveren van technische ondersteuning als u hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op, wij behandelen uw bericht de eerste keer.

4. Als u nog vragen heeft over het product, neem dan contact met ons op voordat u het opent een geschil.Wij geven u de meest bevredigend antwoord.

5. We bieden elke klant met producten van goede kwaliteit, zeer gunstige prijzen, en de meest oprechte service.Wij hopen op uw positieve feedback.

Wenst u een prettig winkelen!

Opmerking

Indien nodig meer onderdelen Pls klik op contact opnemen en verzenden van de bestelling.Als u meer hoeveelheid,Pls contact met ons op.Als u let op de prijs,Als bepaalde onderdelen niet kunt vinden in mijn winkel,Pls contact met ons op,we hebben nog veel onderdelen niet gepubliceerd.

Wij sturen de nieuwste versie van het product, de u pgraded functie.Het kan heeft een andere vorm of kleur.Indien u niet akkoord kan gaan, pls niet kopen.

Gelieve geen openlijke discussie en laat een slechte feedback, als je een vraag hebt, voel je vrij om contact met ons op,wij geven u een bevredigend antwoord.Hoop dat u begrijpt ons, dank u bij voorbaat.

-Verzending

Wanneer u een bestelling plaatst, kiest u alstublieft een verzendmethode en betaling van de bestelling inclusief de verzendkosten.Wij sturen de artikelen binnen 5 werkdagen nadat uw betaling is voltooid.

Wij doen niet uarantee levertijd op alle internationale zendingen als gevolg van de verschillen in douane clearing keer in de afzonderlijke landen, die mogelijk invloed hebben op hoe snel uw product wordt geïnspecteerd.Houd er rekening mee dat de kopers zijn verantwoordelijk voor alle extra douane kosten, makelaarslonen, rechten en belastingen bij invoer in uw land.Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering.Wij vergoeden niet de verzendkosten voor zendingen geweigerd.

De verzendkosten zijn niet inbegrepen belastingen bij invoer, en de kopers zijn verantwoordelijk voor de douane.

Alle bestelling verzonden in 1 tot 5 buiness na betaling te verifiëren .Pls wait van de patiënt.

China Post is niet snel , Meestal moet 15-60days arriived.Als dringend .Pls kiezen voor DHL/ Fedex/EMS.Kunnen We schrijven met een lage waarde voor cutomer in geval van nood!

China Post Gewone Kleine Pakket Plus / slechts kan volgen tot het binnenland van ons land,maar het heeft geen invloed op uw ontvangst.

Als u wilt dat uw producten en niet wilt dat uw tijd te verspillen, pls kiezen China Post-Aangetekende Post van de Lucht.Als u kiest voor de Post van China Gewone Kleine Pakket Plus en het pakket verloren is gegaan.We zullen bewijzen dat je sturen wij het pakket en we kunnen alleen maar hervond 50%.Dit is je ook kiest, Wij hebben alle risico ' s te nemen.Indien u niet akkoord kan gaan, pls niet kopen.

China Post Gewone Kleine Pakket Plus en China Post Aangetekende luchtpost allemaal kan bijhouden www.17track.net/en/

We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.

Wij betalen u als u retourneren binnen 15 dagen na ontvangst van de artikelen om welke reden dan ook.Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de items teruggestuurd worden in hun oorspronkelijke voorwaarden.Indien de zaken zijn beschadigd of kunnen verloren gaan wanneer zij worden teruggezonden, zal de koper aansprakelijk zijn voor dergelijke schade of het verlies, en wij geven de koper een volledige terugbetaling.De koper moet proberen om een schadeclaim in bij het logistieke bedrijf om te herstellen van de kosten van de schade of het verlies.

Tags: zno uv-sensor, uart draadloos, metalen touch sensor, veml uv-sensor, arduino ir-sensor, uv-sensor, ir-module, gy 906, iic sensor, SI1145.

Power Dissipation internationale standaard
Voedingsspanning internationale standaard
Type Spanningsregelaar
Model Aantal SI1145
Toepassing Andere
Merknaam XiangYangWei
Werkende Temperatuur internationale standaard
voorwaarde Nieuw

Schrijf uw recensie

SI1145 UV-IR Zichtbaar Sensor I2C GY1145 Licht Breakout Board Module

SI1145 UV-IR Zichtbaar Sensor I2C GY1145 Licht Breakout Board Module

Gerelateerde producten
Het product is toegevoegd aan de lijst vergelijken