Winkel door Categorieën

10pcs RCKLCY TCMT16T308 FT1125 Hardmetalen draaiwisselplaten Mes cnc Draaibank, Frees voor roestvrij staal

Nieuw

€8.23

product beschrijving

Naam :draaigereedschap Verwerking hardheid: het 95 graden Kenmerken: het Scherpe rand Verpakking met 10 stuks / doos

Blade arc: R0.4, R0.8, R1.2

Op grote schaal gebruikt, niet gemakkelijk om het mes

Beknelling probleem

Impact: De werken grootte of oppervlakte-afwerking verandert abrupt, het creëren van een vonk oppervlak braam.Reden: Omdat de parameter instelling is niet geschikt, het blad de keuze van het materiaal is niet geschikt, de werken stijfheid is niet goed, en de tool holding is instabiel.Maatregelen: Controleer of de instelling van de ingreep is redelijk, en selecteer de bijbehorende functie volgens het materiaal van het werkstuk.

Kopers merken

De penningmeester beloften

De penningmeester beloften: Alle producten in deze winkel zijn genomen in natura, en de oorspronkelijke uitstraling van het originele product kan worden hersteld.Het kan zijn omdat het scherm heeft een lichte verschillen!Wij zorgen ervoor dat alle producten zijn gegarandeerd!

Ontvangst

Wij verzenden de producten binnen 7 dagen.In geval van nood kunt u contact opnemen met de klantenservice, versturen wij de goederen zo snel mogelijk.Als u wilt opgeven, neem dan contact op met de klantenservice of pre-opname van notities.Na ontvangst van de goederen, kunt u controleren en ondertekenen van de bevestiging.Als u fouten, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Winkelen hulp

Neem contact met ons op online klantenservice voor product-problemen, in het algemeen alleen nadat het probleem is bevestigd.Probeer het gebruik van het winkelwagentje te kopen een keer om te voorkomen dat herhaalde verzendkosten, dat is meer geschikt voor een schikking.

Tags: TCMT, tcmt16, Ademende vest, hoog-rood, tcmt110208, Plaats, lat tool, 24 volt accu lader, draai, schroef splitter.

Coating PVD
Materiaal Harde Legering
Model Aantal TCMT16T308 FT1125
Werken Roestvrij Staal
Hardheid 95
Merknaam RCKLCY
Oorsprong CN(Oorsprong)
Gebruik Externe Draaigereedschap

Schrijf uw recensie

10pcs RCKLCY TCMT16T308 FT1125 Hardmetalen draaiwisselplaten Mes cnc Draaibank, Frees voor roestvrij staal

10pcs RCKLCY TCMT16T308 FT1125 Hardmetalen draaiwisselplaten Mes cnc Draaibank, Frees voor roestvrij staal

Gerelateerde producten
Het product is toegevoegd aan de lijst vergelijken