Winkel door Categorieën

Yourui Laptop Moederbord Sony Vaio MBX-177A A1496669A DAGD1BMB8B0 Moederbord Test ok kwaliteit assurace

Nieuw

€50.54

1. Controleer de deel-nummer in het geheugen, en wees voorzichtig om te vergelijken met mijn beeld als het hetzelfde is als uw originele raad van bestuur.Product beschrijving

A146669A DAGD16MB8B0

2. MB testen procedure: Check-interne en externe connector van de LCD-display , met Twee geheugen, DVD drive, Netwerk, verbinding, Voice, Muis, Toetsenbord, Bellen, USB, SD-aansluiting, PC, 3,3 V GMO ' s de batterij, de Accu of het op-en ontladen, Volledig uitgevoerd in 3D, Start het systeem minimaal twee keer.Controleer of de achterstanden van fittingen, roest, verrotting, hitte-verwijdering chassis.Controleer of het ontbreken van elektronische isolatie gegomd papier.Controleer het uiterlijk, zoals plaggen, stof, tin solderen of andere vuile mark aan boord.

3. Feedback Als er problemen zijn met je aankoop, laat ons dan de kans om het op te lossen vóór het verlaten van negatieve feedback.We zullen het niet geven van feedback totdat we beiden (koper en verkoper) tevreden met de deal.Wanneer u tevreden bent met onze post dan geef positieve feedback.

4. Verzend-en vrachtkosten zijn We via DHL/UPS/EMS/FedEx/TNT, afhankelijk van de verschillende regio ' s maken gebruik van verschillende verzendmethoden verzending naar een internationale omgeving. 5. Resultaat: We doen ons best om onze elke klant het beste dat we kunnen.Wij kunnen echter niet verantwoordelijk voor de verandering van je gedachten of verloren e-mail.we zullen blij zijn om te geven een volledige terugbetaling als het is onze schuld.Goederen die beschadigd of ontbrekende onderdelen wordt niet gerestitueerd.De kopers zijn verantwoordelijk voor de retourzending met de juiste verpakking.Zodra het krijgen van items ontvangen, zullen wij u terugbetalen. 6. Garantie &Onderhoud: Wij bieden 35 dagen garanties.Kopers zijn alleen verantwoordelijk voor de retour verzendkosten voor garantie items. (In de meeste gevallen zal de koper alleen om terug te keren van het probleem onderdelen in plaats van het hele pakket.).Voor het retourneren van artikelen, zorg ervoor dat je ons (de verkoper) adres van de afzender, en het schrijven van "gift"en $10 bij de douane op het detail van de levering vel.Gebruik reguliere postdienst en stuur ons de tracking-nummer.Zodra we de punten ontvangen, zullen wij de reparatie of vervanging laat ze zo snel mogelijk.

Tags: airsoft, rugzak stof laptop, laptop moederbord sony, sony vaio, post-kaart voor pc, moederbord test, pci-tester, mbx 224, afneembare laptop rugzak, voor de sony vaio moederbord.

Model Aantal MBX-177A
Pakket Ja
Merknaam Vier sourare
Oorsprong CN(Oorsprong)
Type Add-On-Kaarten

Schrijf uw recensie

Yourui Laptop Moederbord Sony Vaio MBX-177A A1496669A DAGD1BMB8B0 Moederbord Test ok kwaliteit assurace

Yourui Laptop Moederbord Sony Vaio MBX-177A A1496669A DAGD1BMB8B0 Moederbord Test ok kwaliteit assurace

Gerelateerde producten
Het product is toegevoegd aan de lijst vergelijken